keskiviikko 14. marraskuuta 2012

BENETTON

Benetton on yksi iloisista värittelijöistä varsinkin lasten tuotepuolella, miltei joka mallistossa on runsasta värikylläisyyttä (vastakohtana taas hyvinkin voimakkaita tummia sävyjä). Tässäpä muutama kuva siitä värikkäämmästä Benettonin talvesta 2012.

Ja tästä päästäänkin sujuvasti PrettySales verkkokaupan (Benetton) tuotekuviin...
 Sinisenturkoosi duffelitakki  Benetton kokona 90 (86-92). Siis niin on suloinen ja tätäkin  kaupassa vain yksi kappale joten jos tykkäät niin siellä odottelee.

Samoin kuin isompien tyttöjen Benetton trikoomekko ja collegehuppari. Hame löytyy koossa 110-116/122-128 ja huppari koossa 110-116.


Tämä pusero Benetton puuvillaneulosta ja kokona 90 (86-92). 

Ja nyt tärkeä tiedote Mirri Misualin ystäville!
 Hän tässä ilmoitti laittavansa lapsekkaita lelujaan myyntiin ihan näinä päivinä. Siis jonkinlainen blogikirppis...jotakin siihen suuntaan. 

Misual on innokas kierrätyksen kannattaja eikä siis varmaankaan ole ansiomielessä liikkeellä joten jos perheenne pikkaraiset rakastavat vaikkapa Littlest pet shop -juttuja niin kannattaa tarkkailla Misualin blogia nyt tulevina päivinä.

Niin täpinöissään on kissa nyt kirppishommistaan ettei ole vähään aikaan ehtinyt syventyä lauluharjoituksiin tai muuhunkaan showmeininkiin.

Oliko tämä yllätys, etkö vielä tiennyt? Etkö ole kuullut Misualin uusimmasta aluevaltauksesta? Katsopa tästä.

PrettySales

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi